Sportvelgen

Banden Petersen biedt u de mogelijkheid om zelf uw sportvelgen uit te kiezen, klik hieronder voor meer informatie en het assortiment.

Nokian Tyres

Nokian-banden zijn ware gripkampioenen met unieke innovaties die zorgen voor veilig en uitgebalanceerd rijden op zowel natte als besneeuwde wegen.

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. De Autocrew aircoservice spoort defecten aan de installatie tijdig op.

APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert een Autocrew garagist een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Onderhoud

AutoCrew-garages garanderen een vakkundige uitvoering van service & onderhoud, aan uw nieuwe of gebruikte auto, voor alle merken.

Gebruikte winterbanden (sets)

Bij Banden Petersen zijn ook gebruikte winterbanden (sets) verkrijgbaar. Klik hieronder voor meer informatie.

Trekhaken met montage in Coevorden

De voordeligste trekhaken in Coevorden. Het grootste assortiment trekhaken. De beste merken, razendsnel en vakkundig gemonteerd.

Opslag winterbanden en zomerbanden

Na een seizoenswissel kan u bij Autocrew terecht voor een gespecialiseerde en deskundige opslag van uw winter- of zomerbanden.

Uitlijnen

Autocrew controleert en corrigeert de uitlijning van uw auto voor een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en duurzame banden.

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

Ruitenwissers van Bosch

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor uw veiligheid. Controleer daarom regelmatig uw ruitenwissers!

Uitlijnen

U kunt het uitlijnen van uw wielen met een gerust hart aan AutoCrew toevertrouwen.

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.